Om os

Hej, og velkommen! Vi er stolte af at være din dedikerede affiliate hjemmeside. Vær opmærksom på, at vi tjener provision på nogle af de produkter eller tjenester, du finder her. Dette påvirker dog ikke vores anmeldelser eller anbefalinger. Vi er her for at levere ærlige og informative vurderinger, så du kan træffe de bedste købsbeslutninger. Tak for at støtte os!

Ønsker du at kontakte os, kan du skrive til os på nedenstående oplysninger.

Vi modtager gerne ris/ros, forslag til forbedringer, rettelser til siden. Har du andre forespørgsler så kontakt os også gerne.

Profilbillede af Victor Kildahl

Kontaktoplysninger

victor.petersen2@gmail.com

Tlf. 28103129

Nørre Allé 54B, st

Aarhus C, 8000

Samarbejde

Vi støtter

plastiknejtak.dkco2-udledning.dkaffald-i-naturen.dktruede-dyrearter.dksortering-af-affald.dkvilde-blomster.dkplastik-i-havet.dkbæredygtig-virksomhed.dkmiljøvenlige-produkter.dkteknologisk-udvikling.dksikker-nethandel.dkundgå-madspild.dkgrønne-investeringer.dkmiljørigtig-kørsel.dkonline-møder.dkco2-neutral.dkdrivhusgasser.dkklimaforandringer-i-danmark.dkdrivhuseffekten.dkvandstand.dkfossile-brændstoffer.dkvedvarende-energikilder.dkco2-udslip.dkco2reduktion.dkVi støtter Vi er grønne - for et bedre miljø i DanmarkVi støtter fokus på bedre arbejdsmiljøBæredygtighed - vi støtter Grønt ansvar med fokus på bedre miljøVi støtter op om den gode arbejdspladsdigital-virksomhed.dkBæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i DanmarkSikker forbindelse med SSL krypteringMiljøfokus - fokus på bæredygtighed og grøn omstillingGodt arbejdsmiljø - Trivsel og gode arbejdsforholdSSL mærket støtter kryptering på InternettetFokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chefVPN forbindelse giver sikkert Internet